Ako jednoducho schudnúť?



Prinášam Vám pár tipov ako ľahkým spôsobom môžete zhodiť kilá. Nebudem rozprávať cvičení ale o dobrých zvykoch. Či už cvičíte alebo nie, tieto body vám určite pomôžu k vašemu výsledku.

  1.  Veľkosť porcií. Väčšinou máme doma veľké taniere. Ak si dáme malú porciu na veľký tanier zo psychologického hľadiska sa cítime hladný a máme tendenciu vyplniť tanier. Keď použijete menší tanier a takú istú porciu, váš mozog dostáva signál, že na tanieri je dosť jedla.
  2. Zelenina prvá. Rada si dávam k jedlu šaláty. Najlepšie je, keď šalát zjete ako prvý. Ja viem, tá pizza vyzerá oveľa lepšie ako zelenina, ale keď ju zješ prvú, tak sa zasýtiš, a nebudeš mať tendenciu zjesť viacej pizze.
  3. Tento trik je strašne hlúpy, tak základný a nikto to nerobí dobre. Žujte😂. Žujte svoju potravu, je to veľký problém. Bol by si prekvapený, že žuvaním spáliš až 10% kalórií plus žalúdok to lepšie strávi.
  4. Dresing ako "side chick". V mnohých fastfood-och dávajú dresing alebo omáčku na hranolčeky.  A v tom je strašne veľa cukru. Keď ti dajú šalát a na to dresing je to to isté ako keby ti dajú big mac s Mc'Donald-u. Ja sa snažím si dať dresing vedľa a jesť ho čo najmenej ako sa dá. Rozdiel v kalóriach by ťa určite prekvapil.
A ako posledné tu máme "detox vodu" alebo limonádu. Netreba to brať ako nejaký zázrak, ale ingrediencie pomáhajú k zdravšej pleti a telu.
  • polovica uhorky
  • citrón
  • kúsok zázvoru
  1. Nakrájaj uhorku a citrón, nastrúhaj zázvor - daj to do džbánu s vodou
  2. Nechaj odstáť 12 minút.
Všetko! Ak sa ti príspevok páčil, môžeš zanechať komentár a ak vieš anglicky môžeš si pozrieť originálne video od Valerie Lipovetsky ↓

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Vynikajúci recept: Bataty s tuniakom.

Denník..

Francúzsky najznámejší dezert - makrónky